Assortiment

Bestel heerlijk eten met liefde bereid door uw lokale kwaliteitscateraars.

Al sinds 2008 zorgen we zo voor blije gezichten en ontzorgde gasten. Kiest u voor onze cateringservice, dan kiest u voor een professionele en betrouwbare partner die uw catering tot in de puntjes bezorgd.

Staan uw wensen er niet tussen?

Buffet bestellen Zwolle

BBQ bestellen Zwolle

Lunch bestellen Zwolle

Brunch bestellen Zwolle

Stamppot bestellen Zwolle

Gourmetten bestellen Zwolle

Hapjes bestellen Zwolle

High Tea bestellen Zwolle

Tapas bestellen Zwolle

Italiaans bestellen Zwolle

Grieks bestellen Zwolle

Desserts bestellen Zwolle

Walking dinner Zwolle

Food truck Zwolle

Snackwagen Zwolle

Borrel bestellen Zwolle

Live Cooking Zwolle

In Zwolle, waar gastronomie in volle glorie is

brengen wij u een verrukkelijke verkenningstocht door onze gerechten. Of u nu een knallend feest organiseert op het werk of gewoon thuis wilt genieten, onze gerechten zullen uw smaakpapillen betoveren.

Begin de culinaire reis met een keuze uit de meest verleidelijke buffetten, met wereldse smaken samensmelten op uw bord. Of geniet van de onweerstaanbare aroma’s van een barbecue-ervaring die authentiek is, die uw smaakpapillen in vervoering zullen brengen.

Onze lunches voelen als een warme omhelzing op een hectische dag, terwijl onze brunches een feestelijke verwennerij zijn die de ochtend opvrolijken met lekkernijen, variërend van zoet tot hartig.

GerookteZalm
RodeBiet
Salades bestellen 190×190

Heb je zin in troostrijk eten?

Onze Stamppotten brengen de Nederlandse traditie tot leven, terwijl Gourmetten is een sociale aangelegenheid waarbij iedereen zijn innerlijke chef-kok kan ontketenen.

Voor lichte lekkernijen kunt u kiezen uit onze smaakvolle Hapjes, perfect voor ontspannen samenzijn. Of trakteer uzelf op een luxe High Tea, met een variatie aan thee, heerlijke gebakjes en smakelijke sandwiches die de zintuigen prikkelen.

Bij het vallen van de avond, nemen we u mee op een wereldreis met een scala aan opties, van Italiaans tot Grieks, en van verrukkelijke Desserts tot spannende Tapas. Als u op zoek bent naar een exceptionele culinaire belevenis, probeer dan onze Walking Dinner, Food Truckof Live Cooking-aanbiedingen.

Kortom, in Zwolle, is er voor elke smaak een smakelijke oplossing. Laten we samen genieten van de overvloed aan smaken die deze prachtige stad te bieden heeft. Eet smakelijk!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.