Assortiment

Bestel heerlijk eten met liefde bereid door uw lokale kwaliteitscateraars.

Al sinds 2008 zorgen we zo voor blije gezichten en ontzorgde gasten. Kiest u voor onze cateringservice, dan kiest u voor een professionele en betrouwbare partner die uw catering tot in de puntjes bezorgd.

Staan uw wensen er niet tussen?

Buffet bestellen Zwolle

BBQ bestellen Zwolle

Lunch bestellen Zwolle

Brunch bestellen Zwolle

Stamppot bestellen Zwolle

Gourmetten bestellen Zwolle

Hapjes bestellen Zwolle

High Tea bestellen Zwolle

Tapas bestellen Zwolle

Italiaans bestellen Zwolle

Grieks bestellen Zwolle

Desserts bestellen Zwolle

Walking dinner Zwolle

Food truck Zwolle

Snackwagen Zwolle

Borrel bestellen Zwolle

Live Cooking Zwolle

In Zwolle, waar de culinaire scene sprankelt

brengen wij u op een culinaire ontdekkingsreis door onze menu’s. Of u nu een feestelijke bedrijfsbijeenkomst plant of gewoon thuis wilt genieten, onze menu’s zullen de smaakpapillen in extase brengen.

Begin de culinaire reis met een selectie van de meest verleidelijke buffetopties, met een wereldse samensmelting van smaken op uw bord. Of ga voor de onweerstaanbare aroma’s van een barbecue-ervaring die authentiek is, die uw smaakpapillen laten swingen van genot.

Onze Lunches zijn als een warme omhelzing op een drukke dag, terwijl onze brunches een feestelijke verwennerij zijn die de ochtend opvrolijken met lekkernijen, variërend van zoet tot hartig.

GerookteZalm
RodeBiet
Salades bestellen 190×190

Verlang je naar hartverwarmend comfortfood?

Onze Stamppotten brengen de Nederlandse traditie tot leven, terwijl het Gourmetten een sociale gelegenheid is waarbij iedereen zijn innerlijke chef-kok mag onthullen.

Als u zin heeft in lichte lekkernijen, bieden onze smaakvolle Hapjes een uitstekende keuze, perfect voor informele samenkomsten. Of trakteer uzelf op een elegante High Tea, met een assortiment thee, gebakjes en sandwiches die de zintuigen verwennen.

En als de avond valt, brengen we de wereld naar u toe met diverse keuzes, van Italiaanse en Griekse specialiteiten, en van heerlijke Desserts tot opwindende Tapas. Als u op zoek bent naar een exceptionele culinaire belevenis, probeer dan onze opties voor Walking Dinner, Food Truck-catering of Live Cooking.

In het kort, in Zwolle is er voor elk culinair verlangen een smakelijke oplossing. Laten we samen genieten van de rijke smaken die deze prachtige stad te bieden heeft. Eet smakelijk!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.