Gelegenheden

Wij verzorgen voor alle denkbare gelegenheden de catering. Hieronder hebben wij een opsomming gemaakt van eerder verzorgde opdrachten.

 

Staat uw gelegenheid er niet tussen?

Op het werk

Verjaardag vieren Zwolle

Bedrijfsfeest Zwolle

Bruiloft Zwolle

Buurtfeest Zwolle

Bedrijfsuitje Zwolle

Babyshower Zwolle

Langs de weg

Vrijgezellenfeest Zwolle

Personeelsfeest Zwolle

Housewarming Zwolle

Festival Zwolle

Bedrijfsopening Zwolle

Receptie Zwolle

Straatfeest Zwolle

Burendag Zwolle

Partyservice Zwolle

Evenement Zwolle

Trouwfeest Zwolle

Uitvaart Zwolle

Familiedag Zwolle

Zomersluiting Zwolle

Traiteur Zwolle

In Zwolle weten we hoe we van elke gelegenheid een smaakvol avontuur kunnen maken.

Onze partyservice is beschikbaar om u te ondersteunen bij het creëren van onvergetelijke, smaakvolle herinneringen, welke gelegenheid zich ook voordoet.

Of het nu op kantoor, bij een verjaardag, een bedrijfsfeest, een bruiloft of een buurtfeest in de straten van Zwolle is, wij zijn er om u te helpen.

Op het werk, of het nu gaat om een belangrijke vergadering, een bedrijfsjubileum of gewoon een alledaagse lunch, onze partyservice brengt heerlijke broodjes, salades en uitgebreide buffetten rechtstreeks naar je kantoor. Werk hard, feest harder! Van bedrijfsfeesten tot personeelsfeesten, wij zorgen ervoor dat uw team wordt verwend met smakelijke maaltijden en verfrissende drankjes.

Bruiloften zijn een viering van liefde en leven, en wij zorgen ervoor dat uw bruiloftsgasten worden verwend met heerlijke gerechten en drankjes. Buurtfeesten verenigen de buurtbewoners, en wij maken van het buurtfeest een gastronomisch festijn, of het nu plaatsvindt in het park met barbecues of in de straten van Zwolle met foodtrucks.

Voor bedrijfsuitjes bieden we een verscheidenheid aan avontuurlijke activiteiten gecombineerd met smakelijke gerechten, of het nu gaat om een speurtocht gevolgd door een diner of een kookworkshop gevolgd door een feestelijke borrel. Voor babyshowers verwennen we de aanstaande moeder en haar gasten met heerlijke taarten, hapjes en drankjes.

Onze foodtrucks staan klaar om u onderweg te voorzien van snelle en smakelijke lekkernijen. Vrijgezellenfeesten kunnen op stijlvolle en smaakvolle wijze gevierd worden, of het nu gaat om een chique diner, een avondje uit of een eigenzinnige themaparty.

GerookteZalm
RodeBiet
Salades bestellen 190×190

Housewarmings worden speciaal met onze catering

of het nu gaat om hapjes voor de open huisbezichtiging of een uitgebreid diner voor de intieme feestavond.

Een feestelijke opening is een must voor bedrijfsopeningen, en onze partyservice kan een indrukwekkend evenement creëren met smakelijke hapjes en drankjes. Recepties, ongeacht of ze zakelijk of sociaal van aard zijn, worden recepties gevierd met een gevarieerde selectie aan hapjes en drankjes om uw gasten te verrassen.

Onze BBQ– en partyserviceopties toveren straatfeesten om tot ware culinaire spektakels, waar de straten overvloeien van poffertjes en gourmetburgers. Burendagen worden gevierd met heerlijke gerechten en gezelligheid.

Of uw evenement nu groot of klein is, onze partyservice staat voor u klaar. Van het menu plannen en bereiden tot het verzorgen van de service ter plaatse, nemen we alle zorgen weg, zodat u kunt ontspannen en genieten.

Ongeacht het type evenement, of het nu een congres, beurs, modeshow of cultureel festival betreft, kunnen wij bogen op onze ervaring en expertise om alle gasten te verwennen.

Huwelijksfeesten behoren tot de meest gedenkwaardige dagen in het leven, en we zijn er om te garanderen dat uw trouwdag een culinair meesterwerk wordt. Van uitgebreide diners tot ontspannen buffetten, wij garanderen dat uw huwelijksdag onvergetelijk wordt.

En laten we de lijst afsluiten met het feit dat we er zijn voor alle momenten in het leven, zelfs de meer ontroerende. Uitvaarten krijgen bij ons een respectvolle en zorgzame benadering, en onze partyservice biedt ondersteuning bij het verzorgen van de catering, zodat u zich kunt concentreren op het delen van herinneringen.

Familiedagen en zomersluitingen krijgen een speciaal tintje dankzij onze culinaire lekkernijen, en we zorgen ervoor dat uw dierbaren genieten van smakelijke maaltijden en verrassende traktaties.

Ter afsluiting, ongeacht de gelegenheid, de locatie of het tijdstip in Zwolle, is onze partyservice er om van elk moment een smaakvol avontuur te maken. Geniet van de heerlijke smaken van de stad en de gezelligheid van het samenzijn, terwijl wij zorgen voor de culinaire magie. Zwolle, waar elke gelegenheid een smaakvol avontuur betekent!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.