Gelegenheden

Wij verzorgen voor alle denkbare gelegenheden de catering. Hieronder hebben wij een opsomming gemaakt van eerder verzorgde opdrachten.

 

Staat uw gelegenheid er niet tussen?

Op het werk

Verjaardag vieren Zwolle

Bedrijfsfeest Zwolle

Bruiloft Zwolle

Buurtfeest Zwolle

Bedrijfsuitje Zwolle

Babyshower Zwolle

Langs de weg

Vrijgezellenfeest Zwolle

Personeelsfeest Zwolle

Housewarming Zwolle

Festival Zwolle

Bedrijfsopening Zwolle

Receptie Zwolle

Straatfeest Zwolle

Burendag Zwolle

Partyservice Zwolle

Evenement Zwolle

Trouwfeest Zwolle

Uitvaart Zwolle

Familiedag Zwolle

Zomersluiting Zwolle

Traiteur Zwolle

In Zwolle weten we hoe we van elke gelegenheid een smaakvol avontuur kunnen maken.

Onze partyservice is beschikbaar om u te ondersteunen bij het creëren van memorabele, smaakvolle momenten, wat de gelegenheid ook mag zijn.

Of het nu op kantoor, bij een verjaardag, een bedrijfsfeest, een bruiloft of een buurtfeest in de straten van Zwolle is, onze partyservice is er om u te ondersteunen.

Op het werk, of het nu een essentiële vergadering, een bedrijfsjubileum of een alledaagse lunch is, onze partyservice brengt heerlijke broodjes, salades en uitgebreide buffetten rechtstreeks naar je kantoor. Werk hard, feest harder! Van bedrijfsfeesten tot personeelsfeesten, wij garanderen dat uw team wordt verwend met heerlijke gerechten en drankjes.

Een bruiloft markeert de viering van liefde en leven, en wij zorgen ervoor dat uw bruiloftsgasten worden verwend met heerlijke gerechten en drankjes. Buurtfeesten brengen de gemeenschap samen, en wij maken van het buurtfeest een smaakvolle ervaring, of het nu in het park is met barbecueën of met foodtrucks in de straten van Zwolle.

Voor bedrijfsuitjes bieden we een verscheidenheid aan avontuurlijke activiteiten gecombineerd met smakelijke gerechten, variërend van een speurtocht gevolgd door een diner of een culinaire workshop gevolgd door een feestelijke borrel. Voor babyshowers verwennen we de aanstaande moeder en haar gasten met heerlijke taarten, hapjes en drankjes.

Onze foodtrucks bieden onderweg een snelle en smaakvolle hap, variërend van sappige hamburgers tot exotisch streetfood. Vrijgezellenfeesten kunnen op stijlvolle en smaakvolle wijze gevierd worden, ongeacht of u kiest voor een elegant diner, een avondje uit of een origineel themafeest.

GerookteZalm
RodeBiet
Salades bestellen 190×190

Housewarmings worden speciaal met onze catering

het maakt niet uit of u kiest voor hapjes tijdens de open huisbezichtiging of een uitgebreid diner voor de intieme feestavond.

Een feestelijke opening is een must voor bedrijfsopeningen, en onze partyservice kan een indrukwekkend evenement organiseren met smakelijke hapjes en drankjes. Recepties, zowel zakelijke als sociale recepties worden opgeluisterd met diverse hapjes en drankjes om uw gasten te verwennen.

Straatfeesten worden culinaire spektakels met onze BBQ en partyservice mogelijkheden, waar de straten gevuld zijn met poffertjes en gourmetburgers. Burendagen worden opgeluisterd met heerlijke gerechten en een sfeer van gezelligheid.

Onze partyservice is er voor elk type evenement, groot of klein. Van het samenstellen en bereiden van het menu tot het verlenen van service op de locatie, wij zorgen ervoor dat u zich nergens druk over hoeft te maken, zodat u volop kunt genieten.

Evenementen, of het nu een congres, een beurs, een modeshow of een cultureel festival is, worden ondersteund door onze ervaring en expertise om alle gasten te verwennen.

Trouwfeesten zijn een van de belangrijkste dagen in het leven, en we zijn er om uw trouwdag te transformeren tot een culinair meesterwerk. Van uitgebreide diners tot ontspannen buffetten, wij garanderen dat uw huwelijksdag onvergetelijk wordt.

Laten we de lijst completeren door te benadrukken dat we er zijn voor alle momenten in het leven, zelfs de meest ontroerende. Uitvaarten worden met zorg en respect behandeld, en onze partyservice biedt ondersteuning bij het verzorgen van de catering, zodat u zich kunt concentreren op het delen van herinneringen.

Onze culinaire lekkernijen maken familiedagen en zomersluitingen extra bijzonder, en we zorgen ervoor dat degenen die u dierbaar zijn, genieten van heerlijke maaltijden en traktaties.

Tot besluit, ongeacht de gelegenheid, locatie of timing in Zwolle, staan wij klaar om van elk moment een smaakvol avontuur te maken. Geniet van de smaken van de stad en de warmte van het samenzijn terwijl wij voor de culinaire magie zorgen. Zwolle, waar ieder moment een culinair avontuur is!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.