Walking dinner Zwolle

U wilt wat anders dan het gewone standaardbuffet of de bbq of iets in die trant. Organiseer dan eens een walking dinner in Zwolle! Uw gasten kunnen hierbij genieten van culinaire lekkernijen, maar zij zijn niet gebonden aan een aangewezen zitplaats. Met kan gezellig rondlopen en met iedereen een praatje maken. De gerechten zullen bestaan uit meerdere kleine gerechten zodat uw gasten steeds iets kunnen eten en tussen de gerechten door kunnen opstaan om rond te lopen. Lastig om te realiseren? Nee hoor, de catering in Zwolle kan u hierbij helpen. U kiest op onze website voor de gerechten en de cateraar zorgt voor de rest. Hebt u specifieke wensen? Geef die dan aan, de cateraar zal met u de mogelijkheden bespreken.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Voor welke gelegenheid is een walking dinner geschikt?!

Eigenlijk is een walking dinner in Zwolle een goede optie voor allerlei soorten gelegenheden. Een vaak gekozen vorm van catering is het buffet. Dat geeft de mogelijkheid om wachtend in de rij bij het buffet contact met andere gasten te zoeken, maar nadat men het bord met eten in handen heeft, gaat men vaak weer zitten aan de tafel waar men eerder al zat. Wilt u juist dat mensen niet “vastgeroest” zitten op hun stoel, dan is het walking dinner uw beste keuze.

Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsfeest, waar mensen vooral geneigd zijn om bij hun directe collega’s te gaan zitten terwijl de bedoeling juist is om contact te leggen met andere collega’s; of een huwelijksfeest, waar het goed is dat familie en vrienden van het bruidspaar elkaar beter leren kennen. Ook bij een bijeenkomst is een walking dinner een goed idee. Hier komen mensen die elkaar niet kennen en dit is de perfecte gelegenheid om te netwerken. Dit zijn slechts drie van de vele mogelijkheden waar dit concept een perfecte vorm van catering is. Het feest of event dat u voor ogen hebt, zal zeker ook een succes worden met het walking dinner concept. Het mooie van een walking dinner is dat het op iedere door u gewenste locatie kan: bij u thuis, bij uw bedrijf, of waar u ook wilt.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Kwaliteitsgarantie!

Van de cateraars waar wij mee werken mag u de beste kwaliteit verwachten. Alle kleine “walking dinner” gerechten worden met liefde en zorg bereid en volgens de strengste regels van hygiëne klaargemaakt. Wij garanderen dat uw gasten zich verwend zullen voelen met de gerechten die hen worden aangeboden.

Assortiment cateraars

Wij werken met verschillende cateraars, wat betekent dat u uit vele verschillende gerechten kan kiezen. Misschien geeft u de voorkeur aan de Franse cuisine, of aan de Mediterrane gerechten, of denkt u juist aan keuken uit het Verre Oosten. Op onze website kunt u zien wat er zoal mogelijk is.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat kan de catering in Zwolle nog meer voor u betekenen?

Een walking dinner is een gezellige manier om gerechten aan uw gasten te presenteren, maar er zijn nog vele andere mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld één of meerdere mobiele eetkraampjes op uw feest in Zwolle laten komen. Een ludieke manier van cateren die uw feest een gezellige sfeer geeft. Andere vormen van catering die uw evenement gemoedelijk maken zijn een barbecuemaaltijd of gourmetmaaltijd in Zwolle. Onze cateraars bieden heerlijke schotels hiervoor aan met voor elk wat wils, ook voor de vegetariër. Uiteraard kunt u bij ons ook het standaardbuffet in Zwolle bestellen. Het buffet is zeer gewaardeerd en zal dat altijd blijven.

Mogelijk wilt u uw gasten na al het lekkere eten nog een toetje in Zwolle aanbieden. Voor een lekker dessert heeft iedereen wel een plekje over. Kijkt u op onze website wat voor watertandende nagerechten op het menu staan.

Wie tussen de middag iets organiseert, kan bij ons de lunch in Zwolle bestellen. Dat kan een eenvoudige tot een zeer aangeklede lunch zijn, geheel naar uw wensen.

Bent u niet op zoek naar catering van volledige maaltijden, maar u wilt bijvoorbeeld een drankje in Zwolle organiseren, dan kunt u ook bij onze catering terecht. De cateraar kan voor u de zorg uit handen nemen, men weet precies wat er voor een borrel nodig is. Wilt u naast de drankjes ook hapjes bestellen in Zwolle? Geen probleem! Ook die kan het cateringbedrijf voor u verzorgen.

Al eens aan een High Tea in Zwolle gedacht? Hiervoor hoeft u echt niet naar een duur hotel te gaan. De cateraar kan u immers de lekkerste gerechten voor een High Tea leveren. En dat op welke locatie u maar wilt.

Advies van de cateraar

Uit bovenstaande kunt u opmaken dat de mogelijkheden te veel zijn om op te noemen. Wilt u voor uw feest een walking dinner, of twijfelt u nog wat u precies wilt, wat de beste gerechten zijn om te serveren en wat de mogelijkheden zijn met uw budget? Neem rustig contact op voor advies, wij staan u graag te woord.

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.