Familiedag Zwolle

Op een gegeven moment besluit je dat je dit jaar zelf de Familiedag gaat organiseren. Je kijkt er enorm naar uit. Na verloop van tijd besef je dat hier toch wel erg veel bij komt kijken, het blijkt meer werk te zijn dan je had verwacht. Een van de grote vragen is wat je moet doen met betrekking tot het eten. Ga je reserveren bij een duur restaurant? Dat kan aardig wat kosten met zich meebrengen! Maak je geen zorgen, wij van Ons cateringbedrijf in Zwolle, nemen we de catering graag voor onze rekening. Dit scheelt een hoop kosten, maar ook een hoop tijd! Wij zullen voor een onvergetelijke ervaring zorgen, waar je gasten nog vaak met veel plezier aan zullen terugdenken!
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat kunnen we verwachten voor onze Familiedag Zwolle?

Er is echt van alles mogelijk|De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos|Je hebt talloze opties}. Zo kunnen we bijvoorbeeld rondgaan met schalen vol met heerlijke broodjes, zacht of hard, croissants, met heerlijk beleg, zoet of hartig. Of we kunnen een complete BBQ voor je klaarmaken. Of wat te denken van een heerlijk lopend buffet, je gasten kunnen zelf kiezen uit een tafel vol heerlijke gerechten, en kunnen dan zelf bepalen wat ze willen eten, en drinken. De keuze is volledig aan jou! Wanneer je een offerte aanvraagt, kunnen wij precies aangeven wat de kosten zijn, en of al je wensen ingewilligd kunnen worden.

 

Hoe gaat het aanvragen van een offerte, en het bestellen in zijn werk?

Wanneer je een offerte wilt aanvragen, heb je de mogelijkheid om dit te doen op onze website. Klik gewoon op de knop “Offerte aanvragen“ en vul het formulier in. Probeer op dit formulier zo specifiek mogelijk te zijn, hoe uitgebreider je je wensen beschrijft, hoe nauwkeuriger we de offerte op je behoeften kunnen afstemmen!

Denk er ook aan om aan te geven of er nog speciale wensen zijn, denk hierbij aan bijvoorbeeld glutenvrij eten, vegetarisch, veganistisch, of als je allergieën hebt.

Wanneer je de offerte hebt ontvangen, en je denkt, dit past perfect bij mijn behoeften, kun je overgaan tot de bestelling, ook dit doe je via deze website. Maak je keuze, maak eenvoudig een account aan (dit kost niet meer dan 3 minuten), en verricht als laatste stap, de betaling, en klaar ben je, zo eenvoudig is het geregeld! De betaling geschiedt via het bekende Ideal systeem.

Wat kunnen we verwachten voor onze Familiedag?

Er is echt van alles mogelijk|De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos|Je hebt talloze opties}. Zo kunnen we bijvoorbeeld rondgaan met schalen vol met heerlijke broodjes, hard of zacht, croissants, met heerlijk beleg, hartig of zoet. Of we kunnen een complete BBQ voor je klaarmaken. Of wat te denken van een heerlijk lopend buffet, je gasten kunnen zelf kiezen uit een tafel vol heerlijke gerechten, en kunnen dan zelf bepalen wat ze willen eten, en drinken. Jij hebt de volledige zeggenschap over je keuzes! Wanneer je een offerte aanvraagt, kunnen wij precies aangeven wat de kosten zijn, en of al je wensen ingewilligd kunnen worden.

 

Hoe gaat het aanvragen van een offerte, en het bestellen in zijn werk?

Wanneer je een offerte wilt aanvragen, kun je dit eenvoudig regelen via de website. Klik gewoon op de knop “Offerte aanvragen” en completeer het bijbehorende formulier. Probeer op dit formulier zo specifiek mogelijk te zijn, des te gedetailleerder je bent over je wensen, hoe beter wij in staat zijn om een op maat gemaakte offerte voor je op te stellen!

Denk er ook aan om aan te geven of er nog speciale wensen zijn, denk hierbij aan bijvoorbeeld glutenvrij eten, vegetarisch, veganistisch, of een of andere allergie.

Wanneer je de offerte hebt ontvangen, en je denkt, dit is precies wat ik zocht, kun je overgaan tot de bestelling, ook dit doe je via deze website. Maak je keuze, maak eenvoudig een account aan (dit kost niet meer dan 3 minuten), en verricht als laatste stap, de betaling, en klaar ben je, het gemak dient de mens! De betaling geschiedt via het bekende Ideal systeem.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat zit er nog meer in ons assortiment?

Ons assortiment is heerlijk uitgebreid, we presenteren gerechten van over de hele wereld. Ter illustratie, zal ik even een aantal van de beschikbare keuzes benoemen, maar voor een volledig overzicht van ons aanbod verwijs ik je graag naar de pagina “assortiment” op deze website.

Je ziet het, we beschikken over een breed scala aan opties om je Familiedag tot een weergaloos succes te maken. Wat fijn is dat je zelf kunt bepalen wat er gegeten en gedronken gaat worden op je Familiedag in Zwolle. Wij verzorgen met veel liefde en kunde je bestelling, en zullen ervoor zorgen dat deze op de afgesproken datum en tijd zal worden bezorgd, daar kun je op rekenen!

Wij wensen je een fantastische dag met je familie, en alvast smakelijk eten!

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

  1. Plaats uw bestelling op de website
  2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
  3. leverdatum & tijdstip
  4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
  5. Klik op ‘verzenden’
  6. De cateraar ontvangt:
    – Het overzicht van uw bestelling
    – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
    – De opdrachtbevestiging
    – Een factuur optelling
  7. U ontvangt:
    – Het overzicht van uw bestelling
    – De opdrachtbevestiging
    – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.