Borrel bestellen Zwolle

Als topspecialist in de voedselverzorging sector, weet ik dat een borrel altijd een feestelijke gelegenheid is. Of het nu gaat om een bijzondere gebeurtenis: een verjaardag, een mijlpaal op het werk, een kennismaking met nieuwe collega’s, een jubileum, of welke gelegenheid dan ook. Voor diegene die de borrel organiseert, is het van groot belang dat het een geanimeerde borrel wordt waar alle gasten met plezier op terugkijken.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Bestel catering voor uw borrel in Zwolle

Wilt u voor uw borrel in Zwolle alles zelf organiseren? Dat betekent dat u inkopen moet doen en zelf de hapjes bereiden, bijvoorbeeld. Maar dat kan behoorlijk overweldigend zijn, dus waarom zou u het niet laten verzorgen? Hoe dan? Door gebruik te maken van onze website, waar veel verschillende cateringbedrijven zich hebben aangesloten. Elke cateringexpert heeft zijn eigen specialiteiten. Borrel catering is daar slechts één van. U kunt volledig zelf bepalen hoe u de borrel wilt aankleden. Dit kan variëren van een eenvoudige borrel tot een complete borrelervaring. U heeft de keuze om dit te laten plaatsvinden op een door u gewenste locatie. Als u bijvoorbeeld een bedrijfsborrel wilt organiseren in uw eigen kantoorruimte, dan kan de cateraar de benodigdheden op de locatie van uw keuze bezorgen. Natuurlijk, is het ook mogelijk om de catering bij u thuis te laten bezorgen.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hapjes bestellen Zwolle

Lekkere hapjes zijn onmisbaar bij een borrel. Onze cateraar kan deze hapjes voor u verzorgen. Bekijk gerust het ruime assortiment aan hapjes op onze website en uw favorieten kiezen. Wilt u eerst weten wat de kosten zijn voordat u een definitieve bestelling plaatst, kunt u deze kosteloos en vrijblijvend aanvragen.

Iets anders dan de standaard borrel?

Voor degenen die iets extra’s willen dan een gewone borrel met standaardhapjes, zijn er diverse interessante opties. Een extraatje voor uw borrel kan zijn om een food truck in Zwolle te laten komen. Dit voegt een extra dosis gezelligheid toe aan uw borrel. De food truck beschikt over een volledig uitgeruste horecakeuken waarin heerlijke gerechten worden bereid. U kunt kiezen uit gerechten vanuit diverse internationale keukens. U kunt kiezen voor een food truck met Aziatische gerechten, of een food truck met een uitgebreid Caribisch menu. Daarnaast behoren pizza’s en hamburgers tot de opties.

Een andere optie is om een BBQ in Zwolle te organiseren. De catering in Zwolle biedt een breed scala aan barbecuegerechten.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat kan de catering in Zwolle nog meer bieden?

Niet alleen voor borrels bestellen Zwolle bent u op onze website aan het juiste adres.
Feesten en partijen worden altijd gewaardeerd op de kwaliteit van het aangeboden eten. Een populaire vorm van catering is het buffet, omdat dit diverse gerechten biedt en er voor ieder wat wils is. Voor ieder feest is het bestellen van een buffet in Zwolle een goede keuze.
Denkt u bij uw te organiseren event eerder aan een opstelling waar mensen gezellig de hele avond kunnen genieten van kleine gerechten aan tafel, dan past het om te gourmetten in Zwolle. De catering biedt een uitgebreid assortiment van gourmetschotels.
Ook voor de lunch in Zwolle is de catering een goede partner. Misschien wilt u een gezellige lunch organiseren voor familie en vrienden, of is er een lunch nodig voor een zakelijke bespreking. Kijk op onze website naar de mogelijkheden.
Zoekt u een alternatieve manier om uw verjaardag te vieren? Organiseer eens een High Tea! Hier kan bij een kop lekkere thee genoten worden van allerlei zoete en hartige hapjes. Dit kan bij u thuis, maar u kunt door de catering ook de High Tea laten leveren op een door u gewenste locatie.
Voor de zoetekauw: de cateraar kan ook desserts in Zwolle leveren. Organiseer eens een dessert party, dat is helemaal in! Eens een keer niet de gebruikelijke hartige hapjes, maar alleen maar lekkere zoete taarten en nagerechten. Heerlijk!

Bij ons op de website bent u niet alleen voor borrels aan het juiste adres. Bij feesten en partijen wordt de kwaliteit van het eten altijd hoog gewaardeerd. Een buffet is vaak een geliefde keuze vanwege de variatie aan gerechten en de opties voor iedereen. Het bestellen van een buffet in Zwolle is een geweldige optie voor alle soorten feesten.

Indien u de voorkeur geeft aan een opstelling waarbij gasten de hele avond aan tafel kunnen genieten van kleine gerechten, dan is gourmetten in Zwolle een passende keuze|dan is gourmetten in Zwolle een geschikte optie|dan past gourmetten in Zwolle goed bij uw wensen|dan is gourmetten in Zwolle een uitstekende keuze}. De cateringdienst heeft een ruime selectie van gourmetschotels. De catering in Zwolle is ook een goede optie voor de lunch. Of u wilt wellicht een lunch verzorgen voor een zakelijke bespreking. Neem een kijkje op onze website om de beschikbare opties te ontdekken.

Bent u op zoek naar een originele manier om uw verjaardag te vieren? Misschien is het een idee om een High Tea te overwegen. Tijdens een High Tea kunnen gasten genieten van een verscheidenheid aan zoete en hartige lekkernijen. Dit kan zowel bij u thuis als op een door u gekozen locatie plaatsvinden. Voor de zoetekauw onder ons: de cateraar kan ook desserts in Zwolle verzorgen. U kunt overwegen om een dessertfeest te organiseren? Dit is een groeiende trend. In plaats van de gewone hartige snacks zijn er alleen maar heerlijke zoete taarten en nagerechten beschikbaar. Heerlijk!

Kwaliteitsgarantie

Wat u ook via onze website bestelt, alle gerechten worden met zorg en toewijding bereid. Bovendien worden al onze bereidingen vervaardigd volgens strenge hygiënische voorschriften. We hechten grote waarde aan hygiëne en staan garant voor de cateraars waarmee wij samenwerken.

Hoe werkt het?

Op onze website kunt u eenvoudig uw keuze maken voor de gewenste catering. U kunt ervoor opteren om deze meteen te bestellen of om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Een van onze cateraars zal dan met u in contact treden om uw bestelling en uw voorkeuren te bespreken. Op de dag van uw feest, evenement of speciale gelegenheid zullen de gerechten worden bezorgd op de locatie van uw keuze.

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.