Borrel bestellen Zwolle

Als expert in de voedselverzorging sector, weet ik dat een borrel altijd een feestelijke gelegenheid is. Het kan zijn ter gelegenheid van een bijzondere gebeurtenis: een verjaardag, een mijlpaal op het werk, een kennismaking met nieuwe collega’s, een jubileum, of welke gelegenheid dan ook. Voor degenen die de borrel organiseert, is het van groot belang dat het een geanimeerde borrel wordt waar alle gasten met plezier op terugkijken.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Bestel catering voor uw borrel in Zwolle

Wilt u bij uw borrel in Zwolle alles zelf samenstellen? Dat betekent dat u de boodschappen moet doen en zelf de hapjes bereiden, bijvoorbeeld. Maar dat vergt behoorlijk wat inspanning, dus waarom zou u het niet laten verzorgen? Hoe dan? Door een kijkje te nemen op onze website, waar veel verschillende cateringbedrijven beschikbaar zijn. Elk met hun eigen specialiteit. Borrel catering is slechts een van de vele opties. U bent helemaal vrij om te beslissen hoe u de borrel wilt laten verlopen. Dit kan variëren van een eenvoudige borrel tot een complete borrelervaring. En dit kan plaatsvinden op de locatie die u het beste uitkomt. Stel dat u een bedrijfsborrel wilt houden op uw kantoor, dan kan de cateraar de benodigdheden op de locatie van uw keuze bezorgen. Zeker, kan de catering ook bij u thuis worden bezorgd.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hapjes bestellen Zwolle

Bij een borrel mogen smakelijke hapjes natuurlijk niet ontbreken. Onze cateringpartner staat klaar om deze hapjes voor u te verzorgen. U kunt op onze website het assortiment aan hapjes bekijken en een keuze maken. Als u prijsinformatie wilt voordat u uw bestelling plaatst, dan staat het u vrij om een offerteaanvraag in te dienen.

Iets anders dan de standaard borrel?

Voor degenen die verlangen naar meer dan een standaard borrel met traditionele hapjes, zijn er tal van alternatieven beschikbaar. Een optie is om een food truck in Zwolle te huren. Dit creëert een gezellige en unieke atmosfeer voor uw borrel. In de food truck vindt u een volledig ingerichte horecakeuken waarin een breed scala aan heerlijke gerechten kan worden bereid. U kunt kiezen uit gerechten vanuit diverse internationale keukens. Zo kunt u bijvoorbeeld opteren voor een food truck met Aziatische specialiteiten, of een food truck met Caribische specialiteiten. Pizza’s en hamburgers behoren eveneens tot de mogelijkheden.

Een andere mogelijkheid is om te kiezen voor een barbecue in Zwolle. De catering in Zwolle biedt een breed scala aan barbecuegerechten.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat kan de catering in Zwolle nog meer bieden?

Niet alleen voor borrels bestellen Zwolle bent u op onze website aan het juiste adres.
Feesten en partijen worden altijd gewaardeerd op de kwaliteit van het aangeboden eten. Een populaire vorm van catering is het buffet, omdat dit diverse gerechten biedt en er voor ieder wat wils is. Voor ieder feest is het bestellen van een buffet in Zwolle een goede keuze.
Denkt u bij uw te organiseren event eerder aan een opstelling waar mensen gezellig de hele avond kunnen genieten van kleine gerechten aan tafel, dan past het om te gourmetten in Zwolle. De catering biedt een uitgebreid assortiment van gourmetschotels.
Ook voor de lunch in Zwolle is de catering een goede partner. Misschien wilt u een gezellige lunch organiseren voor familie en vrienden, of is er een lunch nodig voor een zakelijke bespreking. Kijk op onze website naar de mogelijkheden.
Zoekt u een alternatieve manier om uw verjaardag te vieren? Organiseer eens een High Tea! Hier kan bij een kop lekkere thee genoten worden van allerlei zoete en hartige hapjes. Dit kan bij u thuis, maar u kunt door de catering ook de High Tea laten leveren op een door u gewenste locatie.
Voor de zoetekauw: de cateraar kan ook desserts in Zwolle leveren. Organiseer eens een dessert party, dat is helemaal in! Eens een keer niet de gebruikelijke hartige hapjes, maar alleen maar lekkere zoete taarten en nagerechten. Heerlijk!

Bij ons op de website bent u niet alleen voor borrels aan het juiste adres. De kwaliteit van het aangeboden eten is altijd een belangrijk punt bij feesten en partijen. Een buffet is vaak een geliefde keuze vanwege de variatie aan gerechten en de opties voor iedereen. Voor elk type evenement is het bestellen van een buffet in Zwolle een slimme keuze.

Indien u de voorkeur geeft aan een opstelling waarbij gasten de hele avond aan tafel kunnen genieten van kleine gerechten, dan is gourmetten in Zwolle een passende keuze|dan is gourmetten in Zwolle een geschikte optie|dan past gourmetten in Zwolle goed bij uw wensen|dan is gourmetten in Zwolle een uitstekende keuze}. Er is een divers aanbod van gourmetschotels beschikbaar. Ook voor uw lunch in Zwolle is de catering een uitstekende keuze. Wellicht wilt u een gezellige lunch regelen voor familie en vrienden. Op onze website vindt u een overzicht van de lunchmogelijkheden in Zwolle.

Zoekt u een alternatieve manier om uw verjaardag te vieren? Misschien is het een idee om een High Tea te overwegen. Bij een High Tea kunnen gasten genieten van allerlei zoete en hartige hapjes. Dit kan zowel bij u thuis als op een locatie naar keuze. Voor de zoetekauw onder ons: de cateraar kan ook desserts in Zwolle verzorgen. Overweeg eens een dessertfeest te organiseren? Een dessertfeest is momenteel erg in trek. In plaats van de gewone hartige snacks zijn er alleen maar heerlijke zoete taarten en nagerechten beschikbaar. Genieten!

Kwaliteitsgarantie

Of u nu via onze website bestelt, alle gerechten worden met zorg en aandacht vervaardigd. Bijgevolg voldoen alle gerechten aan zeer strenge hygiënische richtlijnen. Wij nemen hygiëne serieus en staan garant voor de cateraars waarmee wij samenwerken.

Hoe werkt het?

Op onze website kunt u eenvoudig uw keuze maken voor de gewenste catering. U kunt ervoor kiezen om deze onmiddellijk te bestellen of om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Een van onze cateraars zal daarna contact met u opnemen om uw bestelling te bespreken en uw wensen te noteren. Tijdens de dag van uw feest, evenement of party zullen de gerechten worden bezorgd op de locatie van uw keuze.

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.